Tule tiimiimme

Kumppaniksi Pundan asiakkaille

Onko teidän yrityksenne poikkeuksellisen osaava jollakin brand designin osa-alueella? Yritysilme, pakkaussuunnittelu, sisällöt, videotuotannot, esitykset, online-ratkaisut? Punda etsii yhteistyökumppaneita kansainvälisten asiakkaidensa design-töiden toteutukseen! Yhteistyö kanssamme mahdollistaa mukana olon uusien menestystarinoiden rakentamisessa.

Etsimme huipputason toimijoita, joilla on kyvykkyys palvella kansainvälisiä asiakkaitamme erilaisissa projekteissa. Suunnittelulaadun rinnalla kyky aikataulujen ja teknisen laadun johtamiseen korostuvat. Yhteistyötä kanssamme ohjaa halu onnistua niin loppulaadussa, kuin sujuvassa tuotannossa. Pundan verkostomainen toimintatapa takaa kaikille onnistumisia osaamisen ydinalueilla. Oletko kiinnostunut? Ole yhteydessä ja laita esittely näytetöineen tulemaan meille osoitteeseen info@punda.fi, merkillä ”yhteistyökumppani”, niin katsotaan millaista yhteistyötä voisimme yhdessä rakentaa. Voit myös soittaa toimitusjohtajallemme Riikka Hackselius-Fonsénille, p. 040 8315996, kuullaksesi lisää.

Vuokratuoli Pundasta

Oletko osaava suunnittelija tai vaikka sisällöntuottaja? Meillä on avoinna paikat kahdelle freelance-toimijalle, jotka etsivät omaa tuolia osaavasta yhteisöstä. Meillä pääset mukaan kansainväliseen ilmapiiriin ja mahdollisesti jopa asiakkuuksiin. Teet työtä asiakkaillesi itsenäisesti ja omaat kaikki vapaan yrittäjän oikeudet. Käytössäsi on oma työpiste kaupungin ydinkeskustassa, edustavassa arvokiinteistössä. Kuukausivuokra 600 € + alv sisältää tuolin lisäksi tekniset työvälineet työn suorittamiseen. Kiinnostuitko, laita postia info@punda.fi, merkillä ”vuokratuoli” ja kerro miksi juuri sinut kannattaisi valita mukaan joukkoomme.

Kumppanuus Pundan kanssa on sitoutunutta yhteistyötä
yrityksen liiketoiminnan kasvun eteen.

OTA YHTEYTTÄ
TILAA UUTISKIRJEEMME

Yhteydenotot

+358 40 676 0379

Helsinki

Ratakatu 1 B A 3
FI-00120 Helsinki
info(a)punda.fi

Stockholm

Hammarby Allé 157
SE-12065 Stockholm
info(a)punda.fi

Beijing

Landgent Bldg 5/F, Block A
Landgent Center No.20
East Middle 3rd Ring Road
Chaoyang District
100020 Beijing
info(a)punda.fi

Shanghai

15/F, Plaza 66, No.1266
West Nanjing Road
JiangAn District
200040 Shanghai
info(a)punda.fi