Tule tiimiimme
Haemme Aluemyyntipäällikköä / Teknistä myyjää vastaamaan Punda Nordicin asiakkaiden tuotteiden myynnistä Ruotsissa.

Punda on Helsingissä, Tukholmassa, Pekingissä ja Shanghaissa toimiva kansainvälisten brandien rakentamiseen ja johtamiseen erikoistunut yritys. Autamme yrityksiä löytämään kilpailukykyisen identiteettiinsä markkinatutkimuksen, strategiatyön ja konseptoinnin keinoin. Lisäksi tuemme heitä jatkuvassa kommunikaatiossa ja myynnin johtamisessa asetettujen tulosten saavuttamiseksi. Työvälineenämme tässä on kahden vuosikymmenen aikana hioutunut filosofiamme, joka varmistaa kokonaisvaltaisen brandiajattelun trendien valtaamassa maailmassa. Asiakkainamme on pohjoismaisia ja kiinalaisia yrityksiä, joita kaikkia yhdistää halu voittaa globaalissa kilpailussa. Kiinassa ja Ruotsissa tarjoamme lisäksi myyntipalveluita kohdemarkkinoilla.

Nyt haemme Aluemyyntipäällikköä / Teknistä myyjää vastaamaan Punda Nordicin asiakkaiden tuotteiden myynnistä Ruotsissa.

Tehtävässä kannat päävastuun asiakkaidemme tuotteiden myynnistä Ruotsin markkinoilla. Roolissasi aluemyyntipäällikkönä vastaat koko myyntiprosessista aina tilauksesta tuotteen toimitukseen. Viet itsenäisesti myynnin toimenpiteitä eteenpäin ja rakennat verkostoa. Huolehdit olemassa olevista asiakkaisista sekä haet aktiivisesti uusia asiakkaita. Tehtävä sisältää matkustamista Ruotsin sisällä. Työskentelet Punda Nordicin Tukholman toimistolta käsin.
Edustamasi asiakasyritykset toimittavat teknisiä ratkaisuja teollisuudelle sekä kunnille.

Aluemyyntipäällikkönä työskentelet tiiviisti Punda Nordicin tiimin sekä teknisiä ratkaisuja edustavien asiakasyritystemme kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn arvostettujen brändien ja kansainvälisten asiakkaiden parissa. Tullessasi Pundaan sitoudut asiakkaiden menestyksen rakentamiseen arjen isoissa ja pienissä teoissa kantaen vastuun heidän myyntinsä kehityksestä Ruotsissa. Asiakkaamme ovat alansa edelläkävijöitä ja heitä yhdistää halu kasvaa kansainvälisiksi pelureiksi. Pundan kansainvälinen tiimi niin Ruotsissa kuin maailmalla toimii tukenasi.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta, tuloksellista, vastuullista ja yrittäjämäistä otetta myyntityöhön sekä kykyä työskennellä tiimissä. Sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä kokonaisvaltaisesta B2B myynnistä. Olet työtä pelkäämätön, ymmärrät asiakasyritysten tavoitteita ja tapoja palvella niitä. Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.
Kokemus teknisestä myynnistä teollisuudelle ja kunnille katsotaan eduksi.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii ruotsin kielen hallintaa sekä vahvaa englannin kielen osaamista, suomen sekä muu kielitaito katsotaan eduksi.

Me ja asiakkaamme haluamme sinun pysyvän, emme vain piipahtavan. Vastaavasti tarjoamme sinulle mahdollisuuden luoda pienessä tiimissä isoja asioita. Kansainväliset asiakkaamme ovat erikoisalojensa huippuja, ja luottavat Ruotsin myynnin sinun käsiisi. Jos tämä hakemus tuntui sinusta innostavalta, laita hakemuksesi merkillä ”aluemyyntipäällikkö2020” ennen 15.7. osoitteeseen tero.fonsen@punda.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Punda Nordicin toimitusjohtaja Tero Fonsén p. +46 76 297 900 20, voit soittaa 6 heinäkuuta

Kumppanuus Pundan kanssa on sitoutunutta yhteistyötä
yrityksen liiketoiminnan kasvun eteen.

OTA YHTEYTTÄ
TILAA UUTISKIRJEEMME

Yhteydenotot

+358 40 676 0379

Helsinki

Ratakatu 1 B A 3
FI-00120 Helsinki
info(a)punda.fi

Stockholm

Hammarby Allé 157
SE-12065 Stockholm
info(a)punda.fi

Beijing

Landgent Bldg 5/F, Block A
Landgent Center No.20
East Middle 3rd Ring Road
Chaoyang District
100020 Beijing
info(a)punda.fi

Shanghai

15/F, Plaza 66, No.1266
West Nanjing Road
JiangAn District
200040 Shanghai
info(a)punda.fi