Gå med oss

Vi söker en Regionförsäljningschef / Teknisk säljare som ska ansvara för försäljningen åt Punda Nordics kunder i Sverige.

Punda är ett specialistföretag inom internationell varumärkesuppbyggnad och -profilering och är verksamt i Stockholm, Helsingfors, Peking och Shanghai. Vi hjälper företag att hitta sin egen konkurrenskraftiga identitet med hjälp av marknadsundersökningar, strategiarbete och konceptualisering. Dessutom fungerar vi som ett stöd i den löpande kommunikationen och i arbetet med att nå upp till de mål som säljledningen definierat. Våra verktyg bygger på den filosofi som vi finslipat under två decennier och som säkerställer ett övergripande varumärkesinriktat tänkande i en värld som flödas av trender. Våra kunder utgörs av nordiska och kinesiska företag som förenas i en önskan om att bli vinnare i den globala konkurrensen. I Kina och Sverige erbjuder vi dessutom försäljningstjänster på målmarknaderna.

Vi söker nu en Regionförsäljningschef / Teknisk säljare som ska ansvara för försäljningen åt Punda Nordics kunder i Sverige.

Din uppgift blir att bära huvudansvaret för försäljningen av våra kunders produkter på den svenska marknaden. I din roll som regionförsäljningschef ansvarar du för hela försäljningsprocessen från beställning fram till leverans. Du driver självständigt försäljningsarbetet framåt och bygger nätverk. Du tar hand om befintliga kunder samt söker aktivt efter nya. Arbetet innebär resor inom Sverige. Din utgångspunkt blir Punda Nordics kontor i Stockholm.
De företag du kommer att representera levererar tekniska lösningar till industrin och kommunerna.

Som regionförsäljningschef arbetar du i nära samarbete med Punda Nordics team samt med våra kundföretag, som levererar de tekniska lösningarna.

Vi erbjuder dig ett intressant och mångsidigt arbete bland välrenommerade varumärken och internationella kunder. När du börjar arbeta för Punda engagerar du dig i att bygga framgång för våra kunder i såväl små som stora handlingar och bära ansvar för utvecklingen av deras försäljning i Sverige. Våra kunder är föregångare inom sina branscher och förenas av en vilja att växa och bli internationella aktörer. Pundas internationella team i både Sverige och i världen fungerar som ditt stöd.

Vi förutsätter att du som söker har en lämplig affärsmässig och/eller teknisk utbildning, ett resultatinriktat, ansvarsfullt och företagarmässigt grepp om säljarbetet samt förmåga att arbeta i ett team. Du har sedan tidigare dokumenterad erfarenhet av övergripande B2B-försäljning. Du har förmågan att spotta i nävarna och äger insikt i kundföretagens målsättningar samt i hur du ska ta dig an dem. Du arbetar självständigt och initiativrikt.
Erfarenhet från teknisk försäljning till industri och kommuner ses som en merit.

För att kunna sköta dina uppgifter framgångsrikt bör du behärska svenska samt vara duktig på engelska. Språkkunskaper i finska samt ytterligare språk ses som en merit.

Vi och våra kunder vill att du ska stanna kvar och inte bara göra ett inhopp. I gengäld erbjuder vi dig möjligheten att skapa något stort inom ramen för vårt lilla team. Våra internationella kunder är ledande inom sina specialområden och beredda att överlämna den svenska försäljningen i dina händer. Om du tycker att detta verkar intressant, skicka din ansökan märkt ”regionförsäljningschef2020” till adressen tero.fonsen@punda.fi senast den 15/7.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Punda Nordics VD Tero Fonsén på +46 76 297 900 20 den 6 juli

Partnership with Punda means a dedicated co-operation
for your company’s business growth.

CONTACT US
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Contact information

+358 40 676 0379

Helsinki

Ratakatu 1 B A 3
FI-00120 Helsinki
helsinki(a)punda.fi

Stockholm

Hammarby Allé 157
SE-12065 Stockholm
stockholm(a)punda.fi

Beijing

Landgent Bldg 5/F, Block A,
Landgent Center No.20
East Middle 3rd Ring Road
Chaoyang District
100020 Beijing
beijing(a)punda.fi

Shanghai

15/F, Plaza 66, No.1266
West Nanjing Road
JiangAn District
200040 Shanghai
info(a)punda.fi