Kasva ilman investointeja omiin resursseihin

Pundan kumppanuusmalli tarjoaa mallin, jossa brandisuunnittelu ja -johtamisen sekä kansainvälistymistoiminnot voi ulkoistaa kokeneille ja asiantunteville ammattilaisille.
Ympärillämme tapahtuva kehitys ja markkinoiden muutokset vaativat jatkuvasti uutta osaamista ja resursseja.

Yritysten voi olla haastavaa skaalata resursseja ja tarvittavia taitoja uusien tehtävien tai muutostilanteiden hallintaan. Luotettava ulkopuolinen kumppani varmistaa, että resurssit vastaavat kulloinkin vallitsevaa kysyntää. Meidän kanssamme voi tehdä yhteistyötä jatkuvan johdonmukaisen kehityksen rakentamiseksi. Antamalla kokonaisuuden Pundan ammattilaisten käsiin, takaamme varmemmat tulokset, kuin mihin yritys pystyy perinteisillä kertaluonteisilla toimilla tai uudistusprojekteilla.

Yhteistyössä kanssamme yritys saa strategian, markkinatiedon, konseptisuunnittelun ja toiminnan asiantuntijataidot valmiina pakettina. Luotettavat prosessimme takaavat läpinäkyvyyden ilman jatkuvaa valvontaa ja oman ajan käyttämistä. Yrityksesi voit keskittyä ydinliiketoimintaan ja kumppanuudessa kanssamme tuemme yrityksesi tietä huipulle.

Punda ottaa vastuun asiakkaan myynnistä tai markkinointiviestinnästä yhdessä laaditun toimintasuunnitelman mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että yritys maksaa vain niistä tiedoista ja taidoista, jotka ovat olennaisia tämänhetkisen toiminnan kannalta. Hoidamme brandiviestinnän kaikissa tarvittavissa kanavissa oman verkostomme laajalla osaamisella toimien kuitenkin samaan aikaan osana teidän organisaationne menestystiimiä.

Kumppanuus Pundan kanssa on sitoutunutta yhteistyötä
yrityksen liiketoiminnan kasvun eteen.

Yhteydenotot

+358 40 676 0379

Helsinki

Rauhankatu 1 B 13
FI-00170 Helsinki
info(a)punda.fi

Stockholm

Hammarby Allé 157 lgh 1202
SE-12065 Stockholm
info(a)punda.fi

Beijing

Landgent Bldg 5/F, Block A
Landgent Center No.20
East Middle 3rd Ring Road
Chaoyang District
100020 Beijing
info(a)punda.fi

Shanghai

15/F, Plaza 66, No.1266
West Nanjing Road
JiangAn District
200040 Shanghai
info(a)punda.fi

ff; font-size: 12pt;”>info(a)punda.fi