Punda on kumppanisi uusille markkinoille pääsyssä ja niillä kasvussa.

Uusille markkinoille pääseminen ja menestyksen johtaminen vaatii usein liiketoimintamallien muuttamista ja kehittämistä. Lainsäädäntö ja erilaiset käytännöt vaihtelevat maittain ja vaativat yritystä hakemaan uusia ratkaisuja. Keskittymisen ja uusien ratkaisujen avulla menestystä pystytään skaalaamaan tehokkaasti. Kokenut kumppani, jolla on paikallista ymmärrystä sekä näkemyksiä markkinoille soveltuvista toimintatavoista, on välttämätön tuki yrityksen laajentuessa uusille alueille. Punda tarjoaa kansainvälistymispalveluita suomalaisyrityksille Euroopassa, Pohjoismaissa sekä Kiinassa.

Punda Europe., Punda Nordic. ja Punda China. auttaa yrityksiä menestymään vientimarkkinoilla. Pitkä oma kokemus ja laajat osaamisverkostot varmistavat kilpailukykyisen myyntiorganisaation rakentamisen eri kohdemaissa. Konsepti sisältää oikean myyntitavan valinnan lisäksi tulosten saavuttamisen vaatimat markkinoinnin työkalut sekä toimitusketjun optimoinnin. Punda organisoi myyntitoiminnan ja tarjoaa käytännön osaajat sen päiväiseen ylläpitoon. Tehtävämme on valituilla markkinoilla varmistaa asiakkaidemme menestys pitkällä aikavälillä. Työmme perustuu hyvin valmisteltuun markkinoille menoon, tehokkaisiin prosesseihin, hyvin johdettuun myyntiin, läpinäkyvään toimintatapaan sekä brandin arvon kehittämiseen.

Näin me sen teemme:

  1. Markkinointistrategian laadinta (positiointi, IPR, tarjoama, myyntitapa, kanavat, kumppaniverkosto, markkinointi)
  2. Myyntiorganisaation rakentaminen/kehitys (jakelu- ja sopimusmallit, rekrytointi, yhtiön perustaminen)
  3. Myynnin johtaminen (budjetointi, organisointi, seuranta, raportointi, kehitys)

Punda tarjoaa joustavan ja kokeneen tavan avata toimintaa uusissa maissa ilman oman organisaation rakentamista alusta alkaen. Vuosikymmenten kokemus kansainvälisestä myynnistä ja globaaleista kumppanuusmalleista antaa meille poikkeuksellisen osaamisen kehittää yrityksen vientikykyä ja palvella asiakkaitamme saavuttamaan asetetut tavoitteet uusilla markkinoilla.

Punda Europe. avaa maailman vaativimmat markkinat

Euroopan markkinat ovat täynnä mahdollisuuksia. Luonteeltaan ne ovat tilkkutäkki, jotka koostuvat useiden maiden pitkälle kehittyneistä käytännöistä ja standardeista. Euroopan sanotaan olevan maailman vaativin markkina-alue, jolla menestyminen avaa ovia ja luo uskottavuutta kaikkialla muualla maailmassa. Tiimimme Hampurissa, Saksassa, auttaa sinua pääsemään alkuun ja toimimaan Euroopan markkinoilla. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä. >>

Punda Nordic. palvelee Pohjoismaita

Punda Nordic. toimii Pohjoismaiden pääkaupungissa Tukholmassa. Pohjoismaiden 25 miljoonan asukkaan markkinat eroavat muusta Euroopasta sosiaalisen mallinsa ja sijainniltaan. Vaikka alueen asukasluku on Euroopan mittakaavassa pieni, alueen hyvinvointi, teknologinen osaaminen ja ennakkoluulottomuus tekevät siitä kiinnostavan markkina-alueen monille testata tuotteita, kasvaa ja kehittyä. Vaikka alue onkin etäältä katsottuna yhtenäinen, niin jokaisella maalla on myös omat käytäntönsä. Pundalle Pohjoismaat ovat kotimarkkina, joiden rajat ylittävään kauppaan toivotamme tervetulleeksi mahdollisimman monet yritykset. Laajennetaan siis yhdessä.
Kiinnostunut? Ota meihin yhteyttä. >>

Punda China. vie yrityksesi maailman suurimmille markkinoille

Punda China. tarjoaa valmiin tien maailman suurimmille ja nopeimmin kasvaville markkinoille. Toimiessasi kanssamme yrityksellä ei tarvitse olla omia resurssejasi Kiinassa tai sen ei tarvitse taistella näkyvyydestä paikallisten agenttien täysillä edustuslistoilla. Toimipisteemme sijaitsevat Shanghaissa ja Pekingissä, mutta toimimme asiakkaidemme kanssa koko maan laajuisesti.

Punda on onnistunut kasvamaan nopeasti Kiinassa. Meillä on hyvien asiakassuhteiden lisäksi tiivistä yhteistyötä maan 16. tärkeimmän talousalueen Danyangin kanssa, joka sijaitsee Jiangsun maakunnassa lähellä Shanghaita. Alueen kansainvälinen toimintaympäristö tarjoaa erinomaiset palvelut niille, jotka etsivät tuotantomahdollisuuksia Kiinasta. Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka asiantuntijamme voivat auttaa sinua. Ota meihin yhteyttä. >>

Kumppanuus Pundan kanssa on sitoutunutta yhteistyötä
yrityksen liiketoiminnan kasvun eteen.

Yhteydenotot

+358 40 676 0379

Helsinki

Apollonkatu 3 C 19
FI-00100 Helsinki
info(a)punda.fi

Stockholm

Hammarby Allé 157
SE-12065 Stockholm
info(a)punda.fi

Beijing

Landgent Bldg 5/F, Block A
Landgent Center No.20
East Middle 3rd Ring Road
Chaoyang District
100020 Beijing
info(a)punda.fi

Shanghai

15/F, Plaza 66, No.1266
West Nanjing Road
JiangAn District
200040 Shanghai
info(a)punda.fi