Punda on kumppanisi kun haet kasvua uusilta markkinoilta.

Uusien markkinoiden avaaminen ja johtaminen vaatii aina toimintamallien kehittämistä ja uudelleen ohjausta. Eri maiden lainsäädännöt ja käytännöt vaativat erilaisia ratkaisuja. Tällöin markkinat tunteva kumppani on avuksi. Punda tarjoaa suomalaisten yritysten kansainvälistymispalveluita Pohjoismaiden ja Kiinan markkinoilla.

Punda Nordic. ja Punda China. auttavat yrityksiä löytämään menestyksensä vientimarkkinoilla. Pitkä kokemus ja laajat verkostot varmistavat kilpailukykyisen myyntikonseptin rakentamisen, jotka sisältävät oikeanlaisen myyntitavan valinnan ja sitä tukevan markkinoinnin. Lisäksi Punda. sitoutuu myyntitoimien johtamiseen, ei ainoastaan toimintarakenteiden luomiseen. Tehtävänämme on taata asiakkaillemme pitkäjänteinen menestys valituilla markkinoilla. Tämä perustuu oikein rakennettuun markkinoille menoon, tehokkaisiin prosesseihin, hyvin johdettuun myyntiin ja koko organisaation brandiarvon kasvattamiseen.

Näin me toimimme:

  1. Markkinointistrategian luominen (markkinapositio, myyntitapa, jakelukavanat, kumppaniverkosto, markkinointiviestintä)
  2. Myyntiorganisaation luominen/kehittäminen (sopimusmallit, rekrytoinnit, ohjaus)
  3. Myynnin johtaminen (budjetointi, organisointi, raportointi, myynnin esimiestyö)

Punda tarjoaa yritykselle joustavan ja kokeneen tavan avata toimintoja muihin maihin ilman oman organisaation rakentamista. Vuosikymmenten kokemus kansainvälisestä myynnistä ja globaalien partneruuksien hallinnasta antaa meille poikkeuksellisen osaamisen kehittää yritysten vientivalmiuksia sekä palvella asiakkaidemme tavoitteita uusilla markkinoilla.

Punda Nordic. palvelee Pohjoismaissa

Punda Nordic. toimii Pohjoismaiden pääkaupungista, Tukholmasta käsin. Vaikka moni asia on lähinaapurissa kuten kotimaassa, niin menestyksen rakentaminen onnistuu harvoin etätyönä lahden yli. Me tarjoamme asiakkaillemme kokeneen tuen menestyksen rakentamiseen. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä. >>

Punda China. vie yrityksesi maailman suurimmille markkinoille

Punda China. tarjoaa valmiin väylän maailman suurimmille ja nopeimmin kasvaville markkinoille ilman omia resursseja tai joutumista agentin listalla yhdeksi muiden toimijoiden laajaa joukkoa. Toimistomme palvelevat Shanghaissa ja Beijingissä, mutta toimimme asiakkaidemme kanssa koko maan kattavasti.

Punda on onnistunut saavuttamaan Kiinassa nopeita edistysaskeleita. Esimerkiksi edustamme maan 16. merkittävintä talousaluetta, Danyangia lähellä Shanghaita. Alueen kansainvälistä tasoa edustava toimintaympäristö tarjoaa erinomaiset palvelut Kiinasta tuotantomahdollisuuksia etsivälle. Ota yhteyttä, niin katsotaan miten osaajamme voivat olla teidän apunanne. Ota yhteyttä. >>

Kumppanuus Pundan kanssa on sitoutunutta yhteistyötä
yrityksen liiketoiminnan kasvun eteen.

OTA YHTEYTTÄ
TILAA UUTISKIRJEEMME

Yhteydenotot

+358 40 676 0379

Helsinki

Ratakatu 1 B A 3
FI-00120 Helsinki
info(a)punda.fi

Stockholm

Hammarby Allé 157
SE-12065 Stockholm
info(a)punda.fi

Beijing

Landgent Bldg 5/F, Block A
Landgent Center No.20
East Middle 3rd Ring Road
Chaoyang District
100020 Beijing
info(a)punda.fi

Shanghai

15/F, Plaza 66, No.1266
West Nanjing Road
JiangAn District
200040 Shanghai
info(a)punda.fi