Tuomme maailman luoksesi.

Brändi on organisaation ja sen asiakkaiden yhdessä jakama tietoisuus. Tämän yhteisen näkemyksen rakentaminen on Pundan ammattitaitoa, jossa olemme erityisesti erikoistuneen kansainvälisen menestyksen rakentamiseen.

Miten me sen teemme? Kaikki lähtee hyvästä suunnittelusta, joka hyödyntää kokonaisvaltaisesti ennakoivan markkinatiedon, ja laadukkaan konseptisuunnittelun. Näitä tuemme ja vahvistamme jatkuvien sisäisten ja ulkoisten toimien avulla. Tarjoamme asiakkaillemme käytännön tukea brandijohtamisen ja markkinointiviestinnän lisäksi myös myyntiin Euroopan ja Kiinan markkinoilla.

Olemme yli kahden vuosikymmenen ajan vieneet yrityksiä eri toimialoilta kansainvälisille markkinoille. Toistakymmentä näistä toimii oman alansa maailmanlaajuisena markkinajohtajana. Nämä asemat on ollut mahdollista saavuttaa ennakoivalla strategisella suunnittelulla ja johdonmukaisella pitkän aikavälin brändinhallinnalla. Brandi ei synny yksin ulkoisilla toimilla, vaan yhteisön kulttuurillinen kyky toimia yhdessä johdetaan organisaation sisäisten toimintamallien muotoilulla ja viestinnällä ulkoisen markkinointiviestinnän ohella.

Kaikki alkaa selkeästä strategiasta ja organisaation kyvystä toteuttaa oma tavoitettaan markkinoilla. Tämä lähtee yhteisestä tulevaisuuden maailmankuvasta, joka on jaettu niin henkilökunnan kuin asiakkaiden kanssa.

Brandinhallinta on intohimomme. Suunnittelemme asiakkaillemme visuaalisia ja sisältöbrändejä kansainväliseen kilpailuun. Meillä on käytössä alan parhaat resurssit. Lisäksi olemme sitoutuneet rakentamaan niitä pitkäjänteisesti monikanavaiseen ympäristöön vaatimuksia kunnioittaen.

Tavoitteemme on johtaa markkinoita niiden seuraamisen sijaan. Tämä edellyttää itsenäistä ajattelua ja kykyä kehittää asiakaslähtöistä toimintaa. Brandin rakentamiseen ei ole oikotietä; se vaatii vuosien systemaattista toimintaa ja kovaa työtä, sillä tuloksia syntyy vain tekemällä.

Täällä sinua tukevat eri maiden yksiköt, jotka eivät jätä sinua käytännön asioissa yksin, vaan tukee sinua menestymään markkinoilla.

Kumppani jokapäiväisessä liiketoiminnassa

Olemme asiakkaidemme kumppani kansainvälistymisen eri vaiheissa. Ideoimme, tutkimme, suunnittelemme, rakennamme, toimimme, koordinoimme ja ohjaamme. Asiantuntijamme palvelevat sinua ennakoinnin, strategisen työn, palvelu- ja visuaalisen suunnittelun sekä sisäisen ja ulkoisen viestinnän, sekä myynnin ja hallinnon osa-alueilla. Kansainvälistymispalvelumme auttavat yrityksiä vakiinnuttamaan toimintansa useilla eri markkinoilla.

Tuomme todellisen markkinanäkökulman tukemaan pitkän aikavälin kehitystäsi.  Toimintatapanamme on työskennellä vuosia kestävää kumppanuusmallia noudattaen yksittäisten projektien sijaan. Yhdellä brändiyhteistyökumppanilla asiakkaat säästävät aikaa ja vaivaa useiden kumppaneiden johtamiseen kuluvan ajan sijaan. Samalla he lisäävät monikanavaisen toiminnan johdonmukaisuutta eri alustoilla.

Pundan arvot

Pundan arvot perustuvat asiakaslähtöiseen toimintaan, jatkuvaan kehittymiseen, ammattitaitoon ja työtovereiden kunnioitukseen, kannattavuutta unohtamatta. Arvomme ovat vahva osa jokapäiväistä elämäämme. Hyvä työympäristö ja sen kehitystä tukeva johtaminen ovat perustamme.

Kumppanuus Pundan kanssa on sitoutunutta yhteistyötä
yrityksen liiketoiminnan kasvun eteen.

Yhteydenotot

+358 40 676 0379

Helsinki

Apollonkatu 3 C 19
FI-00100 Helsinki
info(a)punda.fi

Stockholm

Hammarby Allé 157 lgh 1202
SE-12065 Stockholm
info(a)punda.fi

Beijing

Landgent Bldg 5/F, Block A
Landgent Center No.20
East Middle 3rd Ring Road
Chaoyang District
100020 Beijing
info(a)punda.fi

Shanghai

15/F, Plaza 66, No.1266
West Nanjing Road
JiangAn District
200040 Shanghai
info(a)punda.fi