Punda on kumppanisi kokonaisvaltaisessa brandikehityksessä.

Brandi syntyy yrityksen omaleimaisesta tavasta ajatella ja toimia. Hyvin toimiva strategia muodostaa perustan brändin DNA:lle, asiakaskokemukselle ja sen erilaisille ilmaisumuodoille. Punda Brands. on kumppanisi brandin hallintaan. Me johdamme prosessia ja huolehdimme toteutuksista laajassa kumppaniverkostossamme. Yhdistelmä takaa huippuluokan lopputuloksen kaiken kokoisissa tarpeissa.

Asiakkaanne kokevat yrityksen brandin, kun sen tuote, viestintä, henkilökunta tai kumppanit puhuvat ja toimivat heidän kanssaan. Kyse ei ole vain markkinointiviestinnästä, vaan päätöksistä, jotka menevät paljon syvemmälle. Oikein suunnitellun ja rakennetun brandin ulkoinen viestintä ainoastaan antaa näille kokemuksille muodon ja merkityksen. Tämän kokonaisuuden rakentaminen on meidän ammattitaitoamme.

Brandin rakentaminen on vuosien mittainen matka kohti kustannustehokasta liiketoimintaa.
Tästä syystä on tärkeää, että kaikki toiminnot palvelevat samaa ideaa ja tavoitetta. Näin asiakkaan on helpompi rakentaa luottamus brandiin ja tehdä ostopäätöksensä.

Brandin matka on siis pidempi kuin yksittäinen myyntikampanja tai yksittäisen tuotemalliston elinkaari. Se on lukuisten toimien ketju, jossa toimet lunastavat kerta toisensa jälkeen brandilupauksen asettamat odotukset.
Alkuinvestointien jälkeen brändin ääni on vahvempi ja sitä helpompi ylläpitää. Hyvin hallittu asiakaskokemus ja asiakasluottamus ovat samalla korkeampia. Samaan aikaan yrityksen kiinteät kustannukset brandin ylläpitämiseen ovat pitkällä aikavälillä puolet keskimääräisestä. Tästä syystä kokonaisvaltaisella brandistrategialla on myös iso taloudellinen merkitys.

Brandit kasvavat sisältäpäin

Pundan brandifilosofia perustuu markkinoiden hallintaan ja laaja-alaiseen vuoropuheluun markkinoiden sekä yrityksen henkilöstön välillä. Tuemme asiakkaitamme monikanavaisen viestinnän rakentamisessa niin sisäisessä kuin ulkoisissa kanavissa, heidän kotimaassaan ja vientimarkkinoilla.

Hallintatyökalut jatkuvaan kehittämiseen

Brandin päivittäinen hallinta on toimitusjohtajan ja johtoryhmän yhteinen asia. Hyvä suunnitelma ja tuki sen tehokkaalle toteuttamiselle ratkaisevat. Tähän johdolla on hyvä hyvät työkalut sekä mittarit brandikehityksen mittaamiseen. Ota meihin yhteyttä! >>