Training Studio

Vain murto-osa maailman yrityksistä kykenee kansainvälistymään tai luomaan itsenäisen, tunnistettavan brandin. Näissä molemmissa onnistuminen vaatii uudenlaisten osaamisten ja mittareiden tuomista organisaatioon. Pundan koulutuspalvelut tukevat asiakkaiden onnistumista tässä työssä. Räätälöidyt koulutuksemme palvelevat organisaatioiden sisäistä kykyä ennakoida, nähdä ja toimia uusien haasteiden asettamissa vaatimuksissa.

Brand Camp

Brand Camp on matka brandin rakentamisen osa-alueisiin, aikajänteisiin ja toimintatapoihin. Räätälöidyssä koulutuksessa käydään lävitse asiakasyrityksen toimintaympäristön lainalaisuuksia ja kilpailukentän asettamia vaatimuksia. Samalla lisäämme yrityksen sisäistä ymmärrystä eri toimintojen merkityksestä brandityössä.

Koulutus toteutetaan kokeneiden brandijohtamisen ammattilaisten johdolla, jotka pystyvät yksinkertaistamaan brandin rakentamisen metodiikan strategiaan yhdistettäviksi toiminnoiksi. Koulutus soveltuu niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin yrityksille. Koulutuskielet suomi ja/tai englanti. Tulkkauspalvelut kiinaksi.

Training Studio – Vientiyhtiöiden valmennusklinikka

Yrityksen hakiessa uutta kasvua kansainvälisiltä markkinoilta Training Studio valmentaa ja konsultoi toimintaa maailmanmarkkinoiden tasolle. Studiolla työstämme yrityksen markkinastrategian, tarjoamarakenteen, palvelukulttuurin ja näiden johtamisen kilpailukykyiseksi kokonaisuudeksi.

Valmennuksessa käytetään markkinoiden parhaiden asiantuntijoiden apua, joilla on poikkeuksellinen osaaminen kansainvälisten brandien rakentamisesta ja organisaatiokulttuurien johtamisesta eri puolilla maailmaa. Koulutuskielet suomi ja/tai englanti. Tulkkauspalvelut kiinaksi.

Ole yhteydessä ja kysy lisää! Ota yhteyttä. >>

Kumppanuus Pundan kanssa on sitoutunutta yhteistyötä
yrityksen liiketoiminnan kasvun eteen.

Yhteydenotot

+358 40 676 0379

Helsinki

Ratakatu 1 B A 3
FI-00120 Helsinki
info(a)punda.fi

Stockholm

Hammarby Allé 157
SE-12065 Stockholm
info(a)punda.fi

Beijing

Landgent Bldg 5/F, Block A
Landgent Center No.20
East Middle 3rd Ring Road
Chaoyang District
100020 Beijing
info(a)punda.fi

Shanghai

15/F, Plaza 66, No.1266
West Nanjing Road
JiangAn District
200040 Shanghai
info(a)punda.fi